Prošla su vremena kada je bilo luksuz imati garažu. Garaža je postala neophodna za zaštitu vozila od krađe, vandalizma ili sudara na parkingu. Garažna vrata nude sigurnost i jednostavno rukovanje. Lamele za rolo vrata su proizvedene od ojačanog aluminija i ispunjeni su poliuretan pjenom. S obzirom da je osnovna sirovina izrade aluminij ovaj proizvod je ‘‘eco-frendli’’ što znači da se može u potpunosti reciklirati. Rolo vrata su dugotrajno i zahtjevaju minimalno održavanje i čišćenje.


Rolo garažna vrata vam omogućavaju i mogućnost umetanja specijalnih lamela koje nude prozračivanje -i ulazak svjetlosti. Ovaj proizvod je na raspolaganju u različitim bojama, kao i u većini drvo imitaciju kako bi se udovoljilo svim arhitektonskim aplikacijama, tradicionalne ili moderne arhitekture.


Način funkcioniranja rolo vrata:
Pomoću daljinskog upravljača otvarate i zatvarate garažna rolo vrata, to vas štedi gnjavaže ulaska i izlaska iz automobila kod otvaranja garaže. U slučaju nestanka struje, garažna vrata mogu se otvarati uz pomoć kurble s unutrašnje strane. Uporabom senzora pokreta osigurava se slobodan prolazak ljudi i vozila i prekida se silazni pokret vrata kada nailazi na prepreku, izbjegavajući na taj način ozljede ili oštećenje imovine. Također postoji mogućnost korištenja automatizacije pomoću tastera sa šifrom ili ključa koji pomažu u slučaju gubitka ili uništenja daljinskog upravljača.


Vanjsko svjetlo se postavlja kako bi signaliziralo rad garažnih vrata.