Ušteda energije

Ne bacajte svoje pare kroz prozor – uštedite i do 76%* energije

ENERGETSKI ŠTEDLJIVI PROZORI

al-d1224-stoerer1-940x427px---542657

Ovako ušteda energije postaje jednostavna

Ne možete da se borite protiv rastućih cijena energenata, ali sa svojom ličnom energetskom potrošnjom svakako možete. Kroz loše izolovane prozore gubi se dragocjena, neiskorištena energija. Da platite ipak morate.

Sa našim prozorskim sistemima, imaćete potrošnju energije pod kontrolom. Visoke izolacione vrijednosti obezbjeđuju nisku potrošnju energije – i do 76% manje nego kod starih prozora. Jasan dobitak za Vaš novčanik! Pravovremeno se odlučite za energetski štedljive REHAU prozore. Tako ćete značajno smanjiti sopstvenu energetsku potrošnju i uštediti novac.

iff-00114-1000px---542665

Kako prepoznati dobro izolovane prozore?

Kada je riječ o energetski efikasnim prozorima odmah se pominje U-vrijednost prozora. U-vrijednost je koeficijent toplotne prolaznosti. Ona služi za proračun toplotne izolacije nekog prozora i prikaz količine energije, koja u toku jednog sata protiče kroz površinu od 1 m².
Što je ova vrijednost niža, to je toplotna izolacija bolja.

U poređenju sa uobičajenim, jednostavno zastakljenim prozorima, sa prosječnim U-vrijednostima od 5,8 W/m²K, naše prozore odlikuju vrhunske vrijednosti i do 0,85 W/m²K.

Stručna montaža prozora je od posebnog značaja. Samo ukoliko su prozori apsolutno zaptiveni, mogu se izbjeći oštećenja prouzrokovana vlagom ili širenje buđi.

REHAU partner u Vašoj blizini će Vas detaljno informisati o individualnim mogućnostima uštede.

Naši prozori mogu više.

Oni nisu poznati samo po izuzetnoj uštedi energije, već i po:

- protuprovalnoj zaštiti
- zvučnoj izolaciji
- raznovrsnosti dizajna i
- jednostavnom održavanju

Back to top