Roletne bez komarice

EXTE EXAKT

umetanje

Velika prednost EXAKT sistema je lako umetanje roletne u kutiju. Čitav pogon sa roletnom može biti umetnut uz pomoć univerzalnih nosača u kutiju. Ovaj sistem ne čini samo ugradnju jednostavnijom nego i omogućuje lagan pristup za održavanje ili zamjenu dijelova.

Kutija je dostupna u dvije dimenzije , a one su kompatibilne sa svim dizajnima profila za prozore. Dimenzije možete vidjeti u tablici:

exte-tablica-1

UNIVERZALNI NOSAČI LEŽAJEVA

extestr3

Nosači su napravljeni od visoko izdržljive plastike koja se koristi u automobilskoj industriji. To je razlog što motori i ležajevi mogu biti ugrađeni direktno na nosače. Skupi metalni nosači sada su nepotrebni, a proizvodnja i skladištenje je lakše.

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA

Specijalna pozornost je posvećena spajanju prozorskog profila i kutije roletne.Adapter lajsna se klipuje na prozorski profil još u radionici. Prozor i roletna mogu se odvojeno transportirati na mjesto ugradnje, što je ekonomično i smanjuje troškove. Na mjestu ugradnje kutija roletne se jednostavno montira na prozorski profil laganim potezom uz prepoznatljivi ‘’klik’’ što znači da je kutija montirana na profil.Zbog dizajna adaptera i baze profila kutija usko prijanja uz profil prozora ‘’klik’’ sistemom. Dodatna učvršćivanja nakon spajanja su nepotrebna. Exte - Exakt kutija za roletne je kompatibilna sa svim prozorskim sistemima na tržištu preko posebno dizajniranih adaptera za pojedine sisteme profila.

kacenje

instlacija

EXTE RIJEŠENJE

Učvršćivanje velikih prozora ili vrata na vrhu kada je ugrađena kutija roletne iznad otvora je čest problem u praksi. Exte rješava taj problem specijalnim čeličnim ojačanjima. Zahvaljujući ovom jedinstvenom riješenju, prozorski okvir je strukturalno učvršćen. Instalacija ne može biti jednostavnija. Ojačanje treba biti pozicionirano u profil prozora sa plastičnim klipsanjem. Za čvrsto stezanje postoje predviđene rupe za šarafe. Kutija se montira pod kutom na profil i gurne se naprijed. Tako kutija automatski ulazi u odgovarajući krajnji položaj. Zbog dizajna specijalnog ojačanja baza kutije je stisnuta uz profil otvora. Ojačanje popunjava prazninu, stišće i stvara čvrsti spoj.

Zahvaljujući postojećem ojačanju za potrebe širina većih od 2,4 metra prema mišljenu experata nije potrebno dodatno ojačavanje s gornje strane.

ucvrscivac2

ucvrscivac

UČVRŠĆIVAČI

Za pričvršćivanje kutije na prozor postoji veliki izbor učvršćivača za sve vrste profila

VODILICE

Vodilice od plastike su dostupne za roletne raznih dimenzija. Uz njih dolaze uvodnici i poklopci za vodilicu. Za aluminijske vodilice ili velike elemente mogu se koristiti i aluminijski ukrasni poklopci.

RAZNOVRSNOST BOJA

Svi sistemi su dostupni u mnogo različitih boja i dekoracija. Granice opsega dizajna ne postoje.

exte-str12

vodilice

 

Back to top